En eftermiddag med lokal mat, inspiration och odlingstips.

Välkommen till Smaka på Vallentuna, där du får träffa lokala matproducenter, lyssna på inspirerande föreläsningar och uppleva den unika Vallentuna Tallriken – en smakupplevelse baserad på det bästa från trakten.

  • Inspirationsföreläsning från kändiskocken Stefan Eriksson, restaurang Brutalisten och råvaruansvarig för Årets kock
  • Vår unika Brottbyböna – Lisa Emanuelsson fröodlare för Nordfrö berättar om vår kulturarvsböna och ger odlingstips
  • Marknad Lokal Mat
  • Smaka på unika Vallentuna-Tallriken, med råvaror från lokala producenter

Eventet är kostnadsfritt men anmälan krävs för att få ta del av Inspirationsföreläsningar och få smaka på unika Vallentuna-tallriken.

OBS! Först till kvarn, begränsat antal platser
Boka dig här

Eventet hålls på Vallentuna Golfklubb och är ett samarrangemang av ideella föreningen Mat och Smaker i Norra Stockholm, Coompanion Roslagen & Norrort, Studiefrämjandet och Upplandsbygd lokalt ledd utveckling.

coompanion

Categories:

Tags:

Comments are closed

Recent Comments

Inga kommentarer att visa.