En eftermiddag med lokal mat, inspiration och odlingstips.
Välkommen till Smaka på Vallentuna, där du får träffa lokala matproducenter, lyssna på inspirerande föreläsningar och uppleva den unika Vallentuna Tallriken – en smakupplevelse baserad på det bästa från trakten.
- Inspirationsföreläsning från kändiskocken Stefan Eriksson, restaurang Brutalisten och råvaruansvarig för Årets kock
- Vår unika Brottbyböna – Lisa Emanuelsson fröodlare för Nordfrö berättar om vår kulturarvsböna och ger odlingstips
- Marknad Lokal Mat
- Smaka på unika Vallentuna-Tallriken, med råvaror från lokala producenter


Eventet är kostnadsfritt men anmälan krävs för att få ta del av Inspirationsföreläsningar och få smaka på unika Vallentuna-tallriken.
OBS! Först till kvarn, begränsat antal platser
Boka dig här
Eventet hålls på Vallentuna Golfklubb och är ett samarrangemang av ideella föreningen Mat och Smaker i Norra Stockholm, Coompanion Roslagen & Norrort, Studiefrämjandet och Upplandsbygd lokalt ledd utveckling.




Comments are closed